Interieuradvies

Neem contact op

“Allerlei zaken om over na te denken, een interieur komt niet zomaar tot de juiste sfeer”

Wil je interieuradvies over een particulier of zakelijk project? Of wil je door naar je volgende woning: nieuwbouw of verbouw? Om een indruk te geven hoe het werkt als je de hulp en het advies van een interieuradviseur inschakelt, leg ik je hier het een en ander uit.

 

Advies van een interieuradviseur voor een particulier project

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun jij jouw woonwensen vertellen en zal ik je meer uitleggen over mijn werkwijze. Als interieuradviseur wil ik jou graag ontzorgen. Daarom maak ik, als je dit na ons kennismakingsgesprek wenst, een totaalconcept voor jouw woning. Hierin staat alles wat we besproken hebben en heb ik jouw wensen erin meegenomen. Daar hoef jij je dus niet druk over te maken. Er komen tenslotte zoveel zaken bij kijken als je gaat verhuizen of verbouwen, er zijn nog genoeg andere dingen waar jij je mee bezig moet houden. Je zal versteld staan van de creatieve, verrassende oplossingen voor de indeling en inrichting van de betreffende ruimte. Oplossingen waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben en waar jij waarschijnlijk heel blij van zal worden. (Wat heb ik toch een mooi vak!)

 

Een interieur dat bij jou past

Ik houd me niet zozeer aan de nieuwste trends. Omdat ik het belangrijker vind dat het jouw interieur wordt, waarin jij je thuis voelt, wat bij jouw past. Ik zorg er altijd voor dat meubels, kleuren en materialen mooi op elkaar zijn afgestemd. Omdat ik in de loop der jaren goede contacten met betrouwbare leveranciers en klusbedrijven heb opgedaan, weet ik de juiste materialen voor jou te vinden. Dit scheelt je een hoop zoekwerk. Bovendien voorkom je keuzes waar je achteraf toch niet zo blij mee bent, die tegenvallen. En als het allemaal lastig wordt wat maten betreft, we kunnen de juist meubelen bijvoorbeeld niet vinden voor de tv of voor een object wat je graag mooi uit wilt laten komen in een kast, kan ik ook maatwerk leveren. Ik ontwerp dan een meubel, waarna deze gemaakt wordt door een bedrijf waar ik alle vertrouwen in heb. Wil je weten hoe een advies precies te werk gaat? Kijk hier voor mijn werkwijze.

 

Zakelijk interieuradvies

Met de inrichting van je bedrijfsruimte wil je graag een gevoel opwekken dat past bij jouw identiteit en visie. Dit geldt bijvoorbeeld voor een restaurant, een kantoor, winkel of zorginstelling. Door goed na te denken over routing, kleur en materiaalgebruik, communicatie en de juiste verlichting, geef je de consument of je personeel de juiste beleving mee.

Jette-interieur kan helpen met indeling, kleuren en materialen, lichtplan, meubels en aankleding, maatwerk meubels, conceptontwikkeling, projectbegeleiding en styling.

 

Vastgoedstyling

Heb je om wat voor reden dan ook, een lastig te verkopen woning? Je kunt mij inschakelen om je huis aantrekkelijk op de woningmarkt te zetten. Omdat ik een erkend vastgoedstylist ben weet ik hoe het werkt en in deze markt, waardoor ik je kan helpen de verkooptijd van je te koop staande huis te versnellen. Misschien denk je dat dit alleen maar voor extra kosten zal zorgen, heel begrijpelijk, maar het tegenovergestelde is waar. Een huis dat lang te koop staat kost geld. Door ervoor te zorgen dat jouw huis er zo verkoopklaar mogelijk uit ziet, trek je kopers. En kopers bieden kansen. Kansen om jouw woning te (goed) verkopen!

Heb je interesse? Neem gerust contact op voor een afspraak. Ik kom bij je thuis zodat we kunnen brainstormen welke mogelijkheden er zijn voor bijvoorbeeld de woningindeling. Vaak is een kleine aanpassing al voldoende om je huis aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers!