Mijn expertise

Neem contact op

“Allerlei zaken om over na te denken, een interieur komt niet zomaar tot de juiste sfeer”

Waarschijnlijk ben je op zoek naar hulp of inspiratie voor je woning, bedrijf en/of vastgoed en daar wil ik je graag mee helpen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoeveel vragen er op je af komen als je gaat nieuwbouwen of verbouwen. Met mijn passie voor interieur en met mijn enthousiasme ga ik je graag begeleiden om een persoonlijk interieurplan te ontwerpen. Jij zorgt voor de input en ik probeer al je wensen en eisen te verwerken naar een huis, appartement, kantoor, zorginstelling enzovoort helemaal naar jouw stijl: een interieurontwerp dat past!

 

Wanneer je van plan bent om jouw droomwoning of -bedrijf te gaan bouwen/verbouwen, om nog fijner te kunnen wonen/werken, is een goede voorbereiding een must! Al in een vroeg stadium kom je voor veel keuzes te staan. Een goed doordacht plan samenstellen, zorgt ervoor dat je welbewust die keuzes kunt maken. Zodat je tijdens de uitvoering voor je gevoel niet in het duister tast of je voor het blok gezet voelt. Om keuzestress te voorkomen, ga ik je daarin begeleiden.

 

Verbouwingen begeleiden en interieurs samenstellen doe ik namelijk dagelijks. Je kunt gebruik maken van je eigen netwerk met handige handjes maar ook ik heb een uitgebreid netwerk samengesteld gedurende de ruim 10 jaar dat ik interieurontwerper ben. Ik ben graag betrokken al vanaf het moment dat er aan nieuwbouw/verbouw gedacht wordt zodat het ultieme totaalplaatje ontworpen kan worden. Dus voordat er nog maar een cent geïnvesteerd is en we nog niet voor voldongen feiten staan die, achteraf bekeken, toch niet zo handig zijn.

 

Ik creëer allerlei interieurstijlen, het gaat mij er om dat jouw woning/bedrijf het eindresultaat krijgt dat bij jou past en hoe jij het voor ogen hebt. Weet je dat juist nog niet? Ook daar help ik je bij.

Samen filteren we deze uit.

Mijn ervaring en expertise zorgt ervoor dat alles wat gestructureerder en soepeler verloopt. Dat kleuren, materialen, vormen, looproutes en objecten samenkomen. Dat keuzes maken binnen kaders gebeurd. Benieuwd naar werk van mij? Klik  hier om alvast te zien welke verschillende projecten ik zoal heb opgeleverd.

 

Wanneer het interieurplan af is, en de uitvoering kan beginnen, blijf ik graag in beeld. Ontzorg ik je door werk uit handen te nemen. Van ontwerp tot en met realisatie! Je mag mijn rol zien als een rode draad door alle plannen heen die gemaakt worden. En dat doen we natuurlijk samen. Dat klinkt goed toch?

Geen onnodige kosten.

Het zijn dus echt geen onnodige kosten die je maakt als je een interieurontwerper inschakelt. Geen jarenlange ergernis doordat je verkeerde keuzes gemaakt hebt of extra kosten (en gerommel) doordat je achteraf toch maar iets gaat aanpassen. Of onnodig gemaakte kosten die ontstaan door miskopen.

Zin om vrijblijvend kennis te maken? Klik hier voor het maken van een afspraak! Dan drinken we samen een kopje koffie en gaan we kijken of ik wat voor je kan betekenen.

Klik hier waar je me een beetje leert kennen.