Over ons

Neem contact op

“Allerlei zaken om over na te denken, een interieur komt niet zomaar tot de juiste sfeer”

Jette-interieur is een full concept interior design bureau, en is sinds 2011 actief in de particuliere en zakelijke markt. Projecten worden in nauwe samenwerking met opdrachtgevers uitgevoerd. Omdat het bedrijf met een groot netwerk van professionele toeleveranciers werkt. Want dit is dé manier is om tot een goed resultaat te komen. Van volledige nieuwbouw/verbouw tot kleinschalige opdrachten. Voor zowel het inrichten van woonhuis, kantoor, horeca etablissement als zorginstelling. Jette-Interieur is dus voor allerlei projecten inzetbaar.

Het beste eindresultaat wordt bereikt doordat er goed geluisterd wordt naar de wensen van de opdrachtgever. Dit in combinatie met de ‘handtekening’ van Jette-interieur. Deze bestaan uit stijl en sfeer, gecombineerd met een praktisch inzicht. Want dat is volgens Jette-Interieur de perfecte balans voor wonen in een thuis en werken op een productieve, fijne werkplek.

Eigenaresse Mariët Hudepohl-Schlepers heeft een uitgebreide ervaring en opleiding op zowel interieur-, inkoop- en projectgebied waardoor zij altijd goed advies kan geven. Zij gaat graag transparant en servicegericht te werk. Ben jij benieuwd naar opdrachten van afgeronde projecten? Klik hier om alvast werk te bekijken.

Het streven is altijd tevreden opdrachtgevers. Niet voor niets komen de opdrachten het meest via mond-tot-mond reclame!

“Het streven is altijd tevreden opdrachtgevers. Niet voor niets komen de opdrachten veelal via mond-tot-mond reclame!”

Mariët,

Jette-Interieur